In januari zal er weer een jaarlijks bestuur ingehamerd worden, en aangezien we dit jaar helaas van een paar bestuursleden afscheid moeten nemen zijn de Groningen Giants op zoek naar nieuwe bestuursleden. De bestuursfuncties Jeugdzaken, Wedstrijdsecretaris/Clinics en Algemeen Bestuurslid komen vrij. Mocht een andere functie jou meer liggen kan je daar natuurlijk ook altijd een voor solliciteren! Via deze link kan je de functieprofielen voor de Groningen Giants zien.  http://www.groningengiants.nl/vereniging/bestuur/2110-2/

Wil jij met een hechte groep werken aan de toekomst van de Groningen Giants, en hiermee je eigen skillset verbeteren en vergroten? Heb je in je achterhoofd altijd het idee gehad dat je de de club naar nieuwe hoogtes kan sturen? Wil je naast je studie een leuke verantwoordelijkheid dragen en hiermee tegelijkertijd aan je CV werken? Ook als je zelf geen speler of trainer bent mag je natuurlijk komen solliciteren, Er is maar 1 vereiste en dat is de Giants een warm har toedragen.

Heb je op een van deze (of al deze) vragen “ja” geantwoord en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden mail dan gerust naar bestuur@groningengiants.nl of vul de form hieronder in. We zijn er om iedere vraag te beantwoorden, meer info te geven of onze ervaringen te delen.

We hopen je snel te spreken!

Groetjes namens het bestuur

[wd_contact_form id=”29″]