Het Team

Groningen Giants Juniors ’19-’20

De junioren van de Groningen Giants zijn in volle opbouw en gaan komend jaar aan hun 2de seizoen beginnen. Junior Tackle is voor de leeftijdscategorie 16 t/m 18 jaar. Na Junior Tackle heb je de perfecte doorstroom naar het Senior Tackle team. De competitie bestaat uit de 5v5 variant van American Football. Dit is een erg leuke variant waarbij je kennis maakt met verschillen posities en daarom ook snel beter wordt.

Wij zoeken altijd nog extra spelers voor zowel Junior Tackle als Cadets Tackle. Aangezien American Football een enorm diverse sport is, kan je altijd meedoen, van groot tot klein, snel tot langzaam en licht of zwaar! Voor elke lichaamsbouw is een positie bij de Giants! Er is echter wel één vereiste, je moet doorzettingsvermogen hebben!

De Junioren trainen samen met de Cadets op woensdag van 18:30 tot 20:30. De trainingen zijn gericht op tactiek, techniek, en kracht en worden verzorgd door gedreven jeugdcoach Pytrik Notermans, geholpen door twee ervaren jeugdspelers.

Is deze dynamische sport echt iets voor jou? Kom dan snel mee trainen en neem ook gerust vrienden mee! Helmen en shoulderpads kunnen jullie gratis van ons lenen. Vul het onderstaande formulier in om een keer mee te komen trainen!