Inschrijfformulier/registration form


Junioren

Junioren 2019-2020

De junioren van de Groningen Giants zijn in volle opbouw en zijn in 2019 begonnen met de nieuwe 5v5 competitie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe jongens en meisjes die het jeugdteam willen versterken. Leeftijd om mee te mogen trainen is 12+. Het maakt niet uit of je groot, klein, sterk, zwak, zwaar, licht, snel of langzaam bent; er is voor iedereen een positie bij American Football. Er is echter één vereiste, je moet doorzettingsvermogen hebben en tegen een stootje kunnen! De competitie loopt vanaf september tot en met juni. Wil je een keer meetrainen? Vul dan nu ons tryout form in train mee! De contributie voor alle jeugdteams bedraagt €160,00.


Senioren

Giants Teamfoto 18-19
Senioren 2018-2019

De Senioren spelen alweer een aantal jaar op het hoogste niveau in Nederland; de Eredivisie. Bij de Giants is iedereen welkom om lid te worden ongeacht ervaring, lichaamsbouw en kracht. De trainingen beginnen in het begin van September, tegelijkertijd is er mogelijkheid om voor 5 weken lang een cursus American Football te volgen en hiermee de beginselen onder de knie te krijgen. Deze 5 weken worden afgesloten met een trainingskamp. Hierna kan iedereen gewoon meetrainen met het senioren team. Het is ook zeker mogelijk om je aan te sluiten op een andere tijdstip, vul dan even ons tryout form in. De competitie begint jaarlijks in februari en eindigt in juni. Tusen september en december worden oefenwedstrijden gespeeld tegen zowel nationale als internationale teams. De contributie voor het senioren team bedraagt €340,00, dit kan in 4 termijnen betaald worden.


Trainingstijden

De Junioren trainen op woensdag van 18:30 tot 20:30. De trainingen zijn gericht op tactiek, techniek, en kracht en worden verzorgd door gedreven jeugdcoachPytrik Notermans geholpen door twee ervaren jeugdspelers.

De Senioren trainen elke maandag en woensdag van 20:00 tot 22:00 met een coach voor elke positiegroep.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden, dus heb je interesse? Vul dan zeker ons tryout form in en train direct mee!