Groningen Giants organiseert proeflessen!
Dit jaar in 2 leeftijdscategorieën.
Jeugd 13-18
Seniors 18+

Voor iedereen die kennis wil maken met American Football organiseert American Football Club Groningen Giants in juni en juli vijf series met proeflessen. Momenteel zoeken de Giants nieuwe spelers in de vorm van alle maten (groot/klein, dik/dun, snel/langzaam, lang/kort) en dat in alle leeftijden! De Jeugd en Seniors zullen gescheiden trainen.

American Football is een opkomende sport in Nederland, maar heeft bij veel mensen een nogal ruig imago. Hoewel het zeker een fysieke sport is, staat juist veiligheid hoog in het vaandel. Dit wordt gewaarborgd dankzij het dragen van beschermende kleding en duidelijke spelregels. De sport kenmerkt zich door snelheid, kracht, inzicht, behendigheid en bovenal teamgeest. Samenwerken is essentieel.

De serie bestaat 5 opeenvolgende lessen, die worden gegeven op woensdagavonden (18u aanwezig, 18:30 uur start). De eerste les zal zijn op 6 juni. Tijdens deze lessen komen alle basistechnieken aan bod en in les 5 ben je in staat om mee te spelen met de eindwedstrijd.

Deelname aan de lessen is gratis en voor bruikleen-materiaal wordt gezorgd. Schoenen met noppen worden aangeraden, een gebitsbeschermer is verplicht. Indien je er geen hebt dan kun je voorafgaand aan de training voor 2,50 er een kopen bij de Giants.

Meld je aan voor de proeflessen door te mailen naar: introduction@groningengiants.nl o.v.v. naam & leeftijd.

Mocht je de eerste training missen, kun je altijd nog later instappen. Laat ons het dan wel even weten