Facebook event: www.facebook.com/events/224407958294851/

Door omstandigheden ziet het seizoen er voor de Giants anders uit dan normaal. Komende maandag (met Pasen), zal de 3e thuiswedstrijd van het seizoen in 3 weken tijd gespeeld worden. Deze zal op de gebruikelijke tijd van 14:00 van start gaan.

Tegenstander is dit keer het combi-team van Amersfoort Untouchables &Purmerend Barbarians. Zij hebben net als de Giants 1 wedstrijd gewonnen en beide teams willen de 2e plek bemachtigen achter de Amsterdam Crusaders die nu 1e staan.

De Defense van de Giants houden tot nu toe alles tegen en de Offense komt steeds meer op gang. We verwachten dan ook dat de Giants Offense grip gaat krijgen in deze 3e wedstrijd en zo meerdere Touchdowns op het board gaat zetten.

Untouchables/Barbarians hebben tegen de Crusaders laten zien dat ze zeker kunnen scoren tegen een goed team. De Giants Defense moet dus weer alles uit de kast halen om dit te voorkomen.

Na deze wedstrijd spelen de Giants 3 uitwedstrijden, dit is voorlopig de laatste kans om de groene Giants te aanschouwen in Groningen.

Kom dus kijken op de maandagmiddag! Er zullen zoals iedere wedstrijd weer programmaboekjes en een veldspreker aanwezig zijn.

Tot maandag!
Ons volledig wedstrijdschema, spelerslijst, highlights, statistics en meer zijnte vinden op HUDL: http://www.hudl.com/team/v2/226565/Groningen-Giants-Seniors/schedule