Het Cadets Tackle team bestaat uit de leeftijdscategorie van 14 t/m 16 jaar. In de Nederlandse competitie wordt de spelvorm 7v7 gespeeld. De Cadets trainen samen met Junior Tackle (16 t/m 18). Doordat de Cadets samen met de Juniors trainen, groeien zijn stukken sneller door de ervaring van oudere spelers. De eerste paar trainingen krijg je rustig begeleiding en krijg je een idee van de sport, hierna kan je volledig meedoen met de Cadets.

Wij zoeken altijd nog extra spelers voor zowel Cadets Tackle als Junior Tackle. Aangezien American Football een enorm diverse sport is, kan je altijd meedoen, van groot tot klein, snel tot langzaam en licht of zwaar! Voor elke lichaamsbouw is een positie bij de Giants! Er is echter wel één vereiste, je moet doorzettingsvermogen hebben!

De Cadets trainen samen met de Juniors op woensdag van 18:30 tot 20:30. De trainingen zijn gericht op tactiek, techniek, en kracht en worden verzorgd door gedreven jeugdcoach Pytrik Notermans, geholpen door twee ervaren jeugdspelers.

Is deze dynamische sport echt iets voor jou? Kom dan snel meetrainen en neem gerust vrienden mee! Vul het onderstaande formulier in om een keer mee te doen!