Na een vermoeiende, maar uiterst succesvolle en superleuke KEI-week kunnen we maar aan één ding denken: de voorbereiding op het seizoen 2019 gaat alweer van start. Woensdag 22 augustus beginnen de Seniors van het tackle team met trainen, het flag-team is doorgegaan met oefenen en de rookie intro’s beginnen op woensdag 5 september!

Maandag- en dinsdagavond bemanden de Giants de gehele rechterbar en maakten er, zoals verwacht, een weergaloos feest van! De nieuwe studenten van Groningen konden letterlijk en figuurlijk niet om de Giants heen. Dit resulteerde in een ongelovelijk aantal inschrijvingen op de ACLO sportmarkt, en rest de coaching staff en bestuur de taak om dit soepel te laten verlopen.

Woensdag 5 september begint de rookie introduction clinic, die 5 woensdagen zal duren. Zoals de voorgaande intro clinics zullen geïnteresseerden in deze periode alle basics van Football leren. Hierna zal iedereen naar het seniors team gaan en aftrappen met het Giants Trainings Camp dat begint op vrijdag 28 september.

Voor de Juniors is er op zaterdag 22 september een open dag, waar iedereen die nieuwsgierig is gratis aan kan deelnemen. Er komen vanuit het hele land externe coaches die deze dag gaan helpen, zodat we samen aan de toekomst van American Football kunnen werken.

Het gezegde luidt: Een goed begin is het halve werk. Als we oud-Hollandse wijsheden mogen geloven zijn we dus goed onderweg.