Join the Giants!

Junioren

Juniors 2019-2020

De junioren van de Groningen Giants zijn in volle opbouw en zijn in 2019 begonnen met de nieuwe 5v5 competitie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe jongens en meisjes die het jeugdteam willen versterken, Leeftijd om mee te mogen trainen is 13+. Het maakt niet uit of je groot, klein, sterk, zwak, dik, dun, snel of langzaam bent; voor iedereen is er een positie bij American Football. Er is echter één vereiste, je moet doorzettingsvermogen hebben en tegen een stootje kunnen! De competitie loopt vanaf september tot en met april.

Senioren

De Senioren spelen alweer een aantal jaar op het hoogste niveau in Nederland; de Eredivisie. Bij de Giants is iedereen welkom om lid te worden ongeacht ervaring, lichaamsbouw en kracht. Er wordt getraind vanaf eind augustus om technieken te verbeteren en goed op elkaar ingespeeld te raken. In een 5 weekse cursus leren de Rookies alle basistechnieken. Afgesloten wordt met een trainingskamp waar alle huidige leden en nieuwe leden samenkomen. De competitie begint jaarlijks in februari, met oefenwedstrijden tussen september en februari.

Trainingstijden

De Junioren trainen op woensdag van 18:30 tot 20:30. De trainingen zijn gericht op tactiek, techniek, en kracht en worden verzorgd door gedreven jeugdcoach Jeroen van de Poll en Jonas Fahrenbruch.

De Senioren trainen elke maandag en woensdag van 20:00 tot 22:00 met een coach voor elke positiegroep.

Daarnaast zijn we natuurlijk ook altijd op zoek naar Senioren, dit is de leeftijdsklasse van 18+.

Aanmelden

Is deze dynamische sport echt iets voor jou? Stuur ons dan nu een berichtje en kom snel mee trainen, neem ook jouw vrienden mee! Helmen en shoulderpads kunnen jullie gratis van ons lenen. Enige wat je mee moet nemen zijn sportkleren en voetbalschoenen.

Download your sign up form now