De Groningen Giants trappen het nieuwe seizoen af met een nieuwe website!

Om het nieuwe seizoen fris van start te gaan is er voor gekozen om de website van de Groningen Giants een volledig frisse look te geven. Voor diegenen die trouwe bezoekers waren van de oude website zullen de verschillen al snel duidelijk worden.

Ondanks een volledig nieuw design en grote veranderingen aan de opbouw van de website vind je hier nog steeds alle informatie die je nodig hebt over de Giants, en meer! We zijn nu volledig aangesloten bij Facebook, je kan reageren, like’en en doorverwijzen via de sociale media. Daarnaast zijn onze laatste twitter berichten nu ook zichtbaar! Voor al je Giants info kan je nu dus op de website terecht.

Een grote aanvulling op de website zijn de nieuwe teampagina’s. Alle actieve spelers staan op de pagina’s van hun respectievelijke teams weergegeven met een foto en aanvullende informatie. Zo kun je jouw favoriete Giant altijd herkennen op het veld! Ook de foto’s die normaal altijd alleen via Facebook te benaderen waren zijn beschikbaar op de website. Je hoeft dus niets meer te missen!

We hopen met de nieuwe website nog beter aan te sluiten aan onze spelers, fans en alle andere American Football geïnteresseerden.