Dit is een oproep aan alle Giants en andere geïnteresseerden.

Voor het kalenderjaar 2016 zijn de Groningen Giants op zoek naar nieuwe bestuursleden. Je kunt solliciteren op de volgende functies: algemeen bestuurslid, wedstrijdsecretaris, secretaris, penningmeester, vicevoorzitter en voorzitter.

Tijdsinvestering zal een paar uur per week zijn en om de week een bestuursvergadering. Vanaf december ga je een paar keer meelopen met het bestuurslid van 2015 om zo een goede overdracht te kunnen garanderen. Op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 25 januari 2016 zullen de leden gaan stemmen of ze vertrouwen hebben in het bestuur waarna je minimaal een jaar lang je positie binnen het bestuur van de Giants bekleed.

Vind jij het leuk om in de organisatie te zitten van het leukste en beste American Football team van het noorden? En wil je meewerken maar vooral ook meedenken hoe wij de club tot een nog hoger niveau kunnen tillen? Mail dan je beknopte motivatie en voorkeur van positie/taken uiterlijk voor 30 november naar de voorzitter aan de hand van het onderstaande formulier.

Download hier de Functieprofielen Giants 2015.
Deze taken zijn vastgesteld voor 2015 en kunnen in goed overleg aangevuld en/of aangepast worden wanneer het bestuur de taken en verantwoordelijkheden verdeelt tijdens 1 van de eerste overleggen. Bovenop de dagelijkse taken komen nog de afzonderlijke projecten en/of portefeuilles die over het jaar heen lopen.

Als er vragen en/of opmerkingen zijn dan horen wij dat ook graag via het onderstaande formulier!

[wd_contact_form id=”29″]